Chovatelské stanice psů

Dáša se přizpůsobila smečce zbylých afgánů bez větších problémů a dožila se 15 let. Července v barvě vlkošedé , celočerné i černé se znaky z perspektivního pracovního spojení česká a zahraniční krev, oba rodiče RTG negativní kyčle i lokty O: Sorbon Majorův háj 5DXQ1/P, VD syn mistra a vícemistra světa, Vítěz svodu chovných psů 2011 M: Niama z Danaru 5CVQ1/p, VD vede kvalitní českou krev. Země: Česká republika. Rodiče štěňátek jsou oba zdraví a přátelští. RTG DKK i DLK negativní. Sveltani Golnikovej, z CHS MASTIFFHILLS. Miluje hru s míčkem a přetahovanou. Nabídka stříhání a trimování psů všech ras i jejich přípravy na výstavy. Ten se stal krátce po zabydlení v nové vlasti švýcarským šampiónem a roku 1923 v Nice získal i francouzský šampionát. Hlavní důraz je kladen na rychlost, spolehlivost a individuální řešení. Předmět: Německý ovčák. Děkuji za všechny případné nabídky. Počet odpovědí: 0 Stálý odkaz. Blkoglasi Hlavní město Praha Zobrazit vše. Vhodné do bytu i rodinného domu. FRANCOUZSKÁ ŠTĚŇATA BULLDOGšpičková kvalita s rodokmenem,čipované, očkované, mají pasy eu. Třída chovnosti , výběrový chov. Chovatelská stanice drsnosrstého foxteriera,něco o plemeni,odchovy,galerie foto,odkazy na světové chovatelské stanice foxterierů,. Seznam inzerátů spodek. Odběr začátek a v průběhu prázdnin, výběr z několika vrhů, barva celočerná, vlkošedá a černá se znaky. Otcem štěňátek mopsů je Little Locksley Pug ze Sametu.

Top 10 Websites To Look For francouzský buldoček

Kontinentální buldok

→ 6 feneček a 3 pejsci ←Cena: 2. Nabízím čistokrevná štěňátka bavorského barváře bez PP. Vhodné do bytu i rodinného domu. Snažíme se odchovavat zdravá stenatka na zdravých rodičích. Nebo WhatsApp: +420608987486. Zmrazené sperma je možné zaslat na vaši domácí adresu. Cena se odvíjí od kvality a konkrétního štěňátka. Krev Hronovský pramen. Jsme malá chovatelská stanice francouzských buldočku, nabízíme štěňátka a krytí chovnými psy. Nezávazná návštěva vítána super dostupnost kousek od Prahy. Modrá fawn strakoška, fawn strakoš, modrá fawn fenečka a modrý fawn pejsek. Jsou kompletně očkovaná, odčervená, čipovaná s europasem. Junior Winner, Nejlepší mladý, CAJC, 2x CAJC SK. Chovatelku jsem tedy obeznámil se situací pro kontrolu srdíček koupit francouzský buldoček rodičů pejska a obvolání majitelů pejsků z vrhu, aby také raději zkontrolovali srdíčka. Pouze pro vážné majiteleProdám fantastického francouzského buldočka, exotické barvy, stáří 10 týdnů. Jestliže tedy hledáte prodej psů s ohromnou nabídkou i poptávkou, psí inzerce na Annonci je tu pro vás. CHS Ze Zámku Lešná Novofundland, KKCHŠ založena r. Francouzský buldoček bez PP prodám tři fenečky a dva pejsky do dobrých rukou. Otec: Unico Z Kyjovského Údolívýborný,OV,KV,8VT,ZZO,BH,ZVV1,RTG 0/0,DNA gpr. Volejte : 603509503 Můžete se na. Naše plně testovaná chovná fena miniaturního bullteriéra Avallon Beauty Mini Sherak opakovaně absolvovala veškerá zdravotní vyšetření s výsledkem zdravá, vhodná k chovu.

How To Handle Every francouzský buldoček Challenge With Ease Using These Tips

Chovatelské stanice Francouzský buldoček

MAKANKOA’S Jocky CMKU/FB/6570/ 11/10/ V1 CAC, KV Zoe Boy v. Ukrajinci však předčasně nejásají a varují. Zároveň nám umožňují snazší tvorbu obsahu a správu webu. Zvyklý na jiné pejsky, výborně socializovaný. Fenečka je čipovaná,očkovaná a několikrát odčervená. Odborníci varovali německého ministra hospodářství Roberta Habecka před neblahými dopady, pokud nedojde k prodloužení. Francouzský buldoček štěně s PP Show Breeding Quality , jediný pejsek z vynikajícího spojení. Jméno: Taťána Sládková. Tato štěňata jsou registrována ABCA, kontrolována veterinářem, mají očkování a odčervení. Cz však nepodporuje množení neuchovněných psů, proto je u nás zákaz takto inzerovat psy bez PP. Byl to živoučký čertík. Tato potíž trvá asi 2 roky. Nádražní náměstí 299/8 353 01 Mariánské Lázně email. Uživatel je oprávněn smlouvu o poskytování služeb kdykoli vypovědět, a to písemným sdělením učiněným vůči poskytovateli na adresu jeho sídla nebo sdělením prostřednictvím e mailové zprávy zaslané na. Kontaktujte nás, zde jsou naše kontakty. Založení v roce 2013. Francouzský BULDOČEK je BOŽÍ. Uvítáme osobní kontakt. Francouzských buldočků Glover hledá báječné rodiny pro štěňátka Ellu a Edvina.

Secrets To francouzský buldoček – Even In This Down Economy

Francouzský buldoček s PP

2013 pro všechny pejsky jsou připravené medaile za účast diplomy a různé psí dobrůtky pro vítěze krásné poháry a hodnotné granulované krmení a jiné věcné ceny poslední přihlášky možno odeslat 7. Jsme rodinna chovatelska stanice francouzských buldocku s PP. Je to úchvatný atlet s duší dítěte. Povaha francouzského buldočka je přirozeně veselá, hravá a společenská. Označuje toto plemeno za velmi roztomilé a atraktivní a jako hlavního chovatele a propagátora uvádí Angličana George Krehla. Hlídací pes pro tento filtr je již nastaven. 1, RTG DKK normal, DLK normal. Říjnové kolo ankety o nejroztomilejšího mazlíčka je minulostí. Nový vrh: plánovaný 2/2018Plemena: Kooikerhondje. Fotky, rodokmeny, akotuální nabídka štěnat. Inzerce psů, najděte vašeho vysněného psa. Francouzský buldoček nabízím fenky, štěňátka s PP, očkované, čipované, Europas, kupní smlouva a chovatelský servis, cena dohodou, fenečky po úspěšných rodičích šampionech. Štenátka jsou odchovávaná v domácím prostredí, zvyklá na deti a ostatní psy. Telefonní číslo: +381606394524E mail: jovana. Předmět: Celočerná štěňátka NO s p. Žádáme vždy o osobní kontakt s novými majiteli těchto Bassetích skvostů. Uživatel bere na vědomí, že počítačové programy tvořící webovou stránku jsou chráněny autorským právem. Kdyby tak postupoval, mohl být této situace ušetřen. Otec XaXl Bohemia Platina a matka Jamaica Bohemia Platina. Jméno: Taťána Sládková. Prodám Francouzského buldočka Nabízím pejska dva a půl roku starý. Zdroj: Trpasličí pudl. Předpoklad opravdu velmi pěkných štěňat, také dobrého zdraví a dobré povahy pro chov, sport i do rodiny k dětem. Více info, foto a video je na webu. Pokud se chcete o této nabídce dozvědět více, můžete nás kontaktovat. BerounFRENBULL STARPavla a Petr Dostálovi, Pardubice, RENCH PRINCESSESPetra Hadj Ezzine, Králův dvůr u Berouna, e mail: p. CRAZY CECILY Flat Devils CMKU/FB/6536/11/ V4 Dagwood od Stříbrňáku Uzalla Suverén Pejšová Kateřina Novák Martin 45.

The Hidden Mystery Behind francouzský buldoček

VÝBĚR Z NAŠÍ TVORBY

Kontakt : 604 833 680. Cz najdete chovné stanice nejen pro plemeno Francouzský buldoček, ale i další rasy. Velmi zajímavá cena dohodou. Nabízím štěňata jen pejsky po psu Winner Ornis Bohemia a feně Rata Wolfeland, oba 1. Francouzský buldoček prodám krásná štěňátka francouzských buldočku, narozena 19. Proto byl již v roce 1880 založen spolek a započaly intenzívní práce na vytvoření a kodifikaci standardu plemene. Hledáme zároveň odpovědné amilující lidi pro pejska Ibizský podengo, kterému onemocněl majitel. Máte možnost uzavřít závaznou rezervaci,seznámit se s Kupní smlouvou atd. Stanice NO Monur zadá štěňátka z pracovního chovu vlkošedé barvy ,opakované spojení pro super prac. Jméno: Pavla Pavlíčková. Pro opravdové psí fajnšmekry tu pak je i knírač, stafordšírský bulteriér nebo třeba rotvajler. Předmět: Kanaánský pes s PP k odběru. Více info v odkazech. Věřím, že v kvalitě péče a lásky můžu dát do mé kočky. Kategorie: Štěňata na prodej. Předmět: Štěňata NO s PP. CAC, CAJC, BOJ, BOV, BOS a BOB. 2021 Dolní Benešov Amazonie Dívčí plamen Výborná 1, Krajská vítězka roz. Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi Stálý odkaz. Naše štěňátka jsou již v nových domovechV CHS du Jardin Fleuri de Roses jsou štěňátka po našem Torinkovi. Nový vrh: plánovaný 7/2017Plemena: Československý vlčák, Západosibiřská lajka. CHOVATELSKÉ STANICE ČLENŮ KFBALSAMARMartina Saulichová, Nečín, XA CANISSpolwind Lukáš, Klatovy, OX BULL BOHEMIAJan a Ivana Vilhelmovi, Louny, OŽÍ BULDOČEKLucie Horníková, DiS. V roce 1984 jsme si pořídili první fenu bullteriera, kterou naše děti pojmenovaly podle oblíbené knížky od K. Velikostí by podle standardu neměl přesáhnout 35 centimetrů v kohoutku. Plemena: Francouzský buldoček. To je typický francouzský buldoček. Pod vaším uživatelským účtem už je jedna chovatelská stanice zaregistrována a registrovat dvě stanice pod jedním účtem bohužel není možné. Místě a postupuje tak na Mistrovství světa FCI a WUSV.

In 10 Minutes, I'll Give You The Truth About francouzský buldoček

Kontakt na chovatelskou stanici Pomáda, Ostrava

2016 Rekreační středisko Hálův mlýn Lažánky 42, 664 71 Rozhodčí: p. Tisk Mapa stránek RSS. Premium Ještě v pátečním poledni nasedali slávisté v Kosovu do letadla. Silně žlutě tečkovaná bílá srst u plavých s bílou. Sopka, Jax Gymor atd. Majitelé prozradili, že žádný jiný pes neumí tak vítat svého pána jako buldoček. Chovatelský servis samozřejmost. 2022Matka: Bysanta Immortal Hond. Finlandia Dívčí plamen. Jde o vyloženě interierové plemeno. Chov 5CY5/55 RTG DKK neg. Vy si pak toho pravého jen vyberete. Prodám Francouzského buldočka Přijímáme rezervace na štěňátka francouzských buldočků s pp. Chcete si koupit štěňátko. Jsou pravidelně odčervení a očkovaní.

Top 10 francouzský buldoček Accounts To Follow On Twitter

Adresa

Máte li jakékoli dotazy týkající se štěňat francouzského buldočka, můžete se na nás kdykoliv obrátit. Mobil: +420 776 722 525. Seznam inzerátů střed. Odborníci varovali německého ministra hospodářství Roberta Habecka před neblahými dopady, pokud nedojde k prodloužení. K prodeji štěňata fenky francouzského buldočka po importovaných rodičích z Ruska a Ukrajiny. Založení v roce 1994. Buldočí povaha, vzhled, věrnost a láska nás natolik pohltily, že jsme se rozhodli pro nelehkou a nejistou chovatelskou kariéru. Nyní nabízíme výhodnou finanční půjčku bez zbytečných starostí od 50 000 Kč do 10 000 000 Kč pro každého, jednoduché a rychlé vybavení s úrokem 2 %. CHS Annie van Hallen nabízí k okamžitému odběru dvě nádherné,tricolorní FENEČKY plemene Bassethound po úsěšných,výstavně vedených rodičích,pocházejících z vysoce prestižních chovů CZ. Někdy se u nich objevují výhřezy meziobratlových plotének. Předmět: Vážné rychlé financování online. Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla. Naše představa o polštářových psech, zadýchávajících a chroptících se hned po prvním dni zcela rozplynula a dodnes žasneme nad jejich neuvěřitelně živou, milou a inteligentní povahou. Nezávazná návštěva vítána. Kategorie: Štěňata na prodej.

Esta víza USA

Veterinární pracoviště disponuje moderním vybavením pro interní medicínu i specifickou chirurgii psů , koček , plazů a exotických zvířat. Volní 3 pejsci a 3 fenky. Výcvik k čistotnosti spočívá v prevenci, štěně musí od prvního dne u chovatele chodit často ven. Unavení a potlučení po vydřeném vítězství v Konferenční. Rádi Vás v programu přivítáme. Jaroslav Andres, Česká Skalice, EFÝRRadek Berka, Praha 7, MILOVICKÉ NÍŽINYBc. Captain Hope Mini Sherak. Konkrétní datum výstavy bylo: 16. Pokud se objeví nové inzeráty, odpovídající vašim požadavkům, pošleme vám e mail na níže zadanou adresu. Německý ovčák štěnata Rokycany Německý ovčák štěnata po výborných rodičích. Zobrazujeme výsledky 15–28 z celkem 29 nalezených. Chov plemene francouzského buldočka, plánované vrhy, nabídka štěňat. Předmět: NO fenky s p. Předmět: yorkshire terrier s PP. Při odběru budou štěňátka očkovaná, čikpovaná, s PET pasem. Bydlím u Prahy, upřednostním blízké okolí. Zejména není uživateli dovoleno užití autorských děl ve formě jejich rozmnožování kopírování za účelem dosažení přímého nebo nepřímého hospodářského nebo obchodního prospěchu, a dále jejich užití ve formě rozšiřování, půjčování, vystavování či sdělování díla veřejnosti včetně sdělování veřejnosti prostřednictvím internetu. L 40332, Městský soud v Praze. L 2674, Krajský soud v Hradci Králové. Staffordshire Bull Terrier Club CZ Víkend, 18. 4 ROZDĚLENÍ DO VÝSTAVNÍCH TŘÍD PODLE VÝSTAVNÍHO ŘÁDU ČMKU štěňat dorostu mladých mezitřída otevřená vítězů veteránů čestná mimo konkurenci 4 6 měsíců 6 9 měsíců 9 18 měsíců měsíců od 15 měsíců jedinci s oceněním Národní vítěz, Vítěz speciální výstavy, Klubový vítěz, Šampion republiky, Interšampion, od stáří 8 let od 15 měsíců, jedinci s oceněním Národní vítěz, Vítěz speciální výstavy, Klubový vítěz, Šampion republiky, Interšampion, bez nároku na CAC, KV a BOB, zadává se známka a pořadí, V1 se nemůže účastnit soutěže o Vítěze plemene BOB od 15 měsíců, jedinci bez nároku na klasifikaci a pořadí SOUTĚŽE Přihlášky je možné odevzdat v den výstavy do hodin spolu s platbou 250, Kč u pokladníka výstavy pana Vodolana. Jsou očkování, odčervení, připraveni k odběru. Čenich příliš dlouhý nebo příliš krátký.

Dovolená

Rychle si získával oblibu. Vše jste zvážili a jste přesvědčeni o tom, že budete pro bostonského teriéra dobrým páníčkem. 2011, 8 holek a 3 kluci. Vyhledávejte dle kraje či textu. Původ bostonských teriérů sahá až za “velkou louži”, konkrétně až do Bostonu, jak název plemene napovídá. 2015 12:34 Francouzský buldoček Hlavní město Praha. Fenečky jsou po rodičích šampionech. 2013 příhlášky a propozice najdete na našem webu těšíme se na vaši hojnou účast. Průměrná délka života činí 10–13let. Předmět: Můžete získat až 10 milionů EUR. Prodejna Říčany u Prahy Obchodní 2722/10, 251 01 Říčany +420 314 004 614. Štěňátka odchováváme s lásko. Hihi iz Domu semi buldogov import Rusko výborná, speciální výstava FB V1, CAC žíhaná všechny testy jsou uvedeny v letáku, volná fenka fawn a 2 žíhané fenky s bílou náprsenkou. Předmět: West Highland White Terier štěňátka s PP. CAC bez Klubového vítěze se zadáváním titulů: Nejlepší štěně, Nejlepší. Chovnosti, DKK 0/0,DLK 0/0, IPO3, SchH2, FPr3,4. Při odběru jsou očkovaná, očipovaná, pravidelně odčervená. Předmět: Britská černá a modrá mramorovaná koťátka s PP. Mája Olinka Aldebaran Taurus.

COVID

Nastal čas zvolit první předsednictvo klubu „Internationaler Bouledogue Français Club”, které mělo následující složení: 1. Od té doby máme k organizované činnosti jistou nedůvěru. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Hihi iz Domu semi buldogov import Rusko výborná, speciální výstava FB V1, CAC žíhaná všechny testy jsou uvedeny v letáku, volná fenka fawn a 2 žíhané fenky s bílou náprsenkou. Štěňátka jsou odčervená,očkovaná,čipovaná. Benešov u Prahy, RIBON Z ORÁČOVADana Smáhová, Oráčov, BUBBLE HOUSELucie Koudelková, LitvínovBULL TEAMPetr Jůza, Zbuzany, MOUDOVO SRDCEStanislava Weissová, Plzeň, OKAPAKateřina Mrvová, Srbice – TepliceETTER BOHEMIAInes Renáta Etter Jarochová, Havířov Suchá, XCELLENT FEDOREdita Fedor Vacková, 473 01 Nový Bor, xcellent FedorFLASH FRENCHIESRomana Entlerová, Benešov, FLAT DEVILSKateřina Pejšová, Střelná u Teplic, RANZÖSISCHER HUND VALENTINMilena Jiříková, Hudlice, okr. Jméno: Monika Markesová. Každé štěňátko dostává PP, kupní smlouvu, PET pas. Vyniká svou láskou k pánovi a je ochoten udělat téměř cokoliv, aby s ním mohl trávit volný čas. Chovatelský servis samozřejmostí. Štěně tak v době, kdy rodina není doma, může ničit věci, a to jednak proto, aby se zabavilo, jednak proto, aby si vynutilo pozornost. V klidu, pokud není pes rozčilený, nesmí být vidět jazyk. Kategorie: Štěňata na prodej. Kocourek Edgar barva černý mramor a kočička Elishka barva černý mramor s bílou. Captain Hope Mini Sherak. Daruji mourovatou kočičku kočka domácí která se narodila 15. Všechna štěňata DNA TESTMáma a táta jsou oba v našem vlastnictví a zubesichtigen kdykolivNáš chov sledovány a zaznamenány orgány. Maličcí již chodí čůrat ven psími dvířky. Čenich: Velmi krátký, široký, se soustřednými symetrickými vráskami. Osobní údaje uvedené v uživatelském účtu je uživatel při jakékoliv jejich změně povinen aktualizovat.

Patička stránky

Snažíme se chovat opravdu kvalitní francouzské buldočky naše odchovy jsou založeny na importovaných krevních liniích. Předmětem podnikání je:Výroba, obchod a služby. Zabývámese pouze chovem francouzského buldočka. Telefon 739451386, e mail. Jsou očkovaná, odčervená, mikročip a mají pasy. Poskytovatel spotřebiteli sděluje, že uzavřená smlouva o poskytování služeb bude u něho uložena v elektronické podobě a na žádost spotřebitele k ní umožní spotřebiteli přístup po dobu jejího trvání; smlouva je uzavírána v českém jazyce. Milý, společenský, velmi aktivní, pohyb milující fešák ❤Ze cvičáku je Sam zvyklý na jiné psy, z domova na koně, protože s. Samozřejmostí je řádné očkování, odčervení, čip, smlouva a pet pas.

Průběh diskuze 13 názorů

CHS Polux Bohemia nabízí štěňata ze zahraničního krytí:otec Italo di Casa Nobili výborný, SchH2, Kkl. Plánujete li štěňátka a hledáte ženicha či nevěstu pro svého buldočka, zkuste si ho najít mezi našimi inzeráty. Otec: Corny Bakasu Kennel BOJ, CAJC, Patella 0, Heart Clear, DNA profil, Lokus B/B, D/D, již k odběru. Předpoklad zdraví, povahy a pěkného vzhledu. Super povaha, předpoklad pro sport, chov i do rodiny k dětem. Dorazila mi odpověď, že na základě předložených vyšetření nebude dále povoleno opětovně připustit rodiče mého pejska a chovatel tím bude obeznámen. Entlebušský salašnícky pes Chovateľská stanica Balihara Ranch FCI s 25 ročnou tradíciou chovu. Může to být od slabě fungující štítné žlázy. Předmět: Anglický špringršpaněl štěňata. 1, CAC, CACIB, BOS splněný podmínky pro udělení Českého GRAND ŠAMPIONA a INTERŠAMPIONA. Ďé í š ř é í ř í ěí í é í ř Ú Ú ě í ě í Č í ě í í š ě í í Č ř í ří š é í ř ů í í ř é í ě ř ř ří ř í é ř í í ů í é í é ř é ž í ěů í ú ž í é íí í é é é é í ě í í é ž í í ř í ě í í é Č é ří í í í ů í Č é. Pro péči o chrup jsou vhodné speciální dentální pamlsky. Dobrý den,prosím o radu, máme 10týdenního francouzského buldočka a ještě mu nestojí uši. Možnost osobní návštěvy a výběru. Sušené masové pamlsky pro dospělé psy všech plemen Brit Jerky Fillets. Tři holkydvě hnědé,jedna strakatá.

Průběh diskuze 13 názorů

Půjčky jsou poskytovány od 20 000 do 20 000 000 Kč. Chovatelská stanice Od Viktorky, se sídlem Nepolisy 145, 503 63, Nepolisy, v okrese Hradec Králové a v kraji Královehradecký kraj. Přes psi, poznáváme spoustu fajn lidiček a fandů francouzského buldočka, které bychom jinak nikdy nepoznali. Na veterině dostala léky na týden. Nákupní rádce bezrealitky. Sledujte aktuality v sekči Štěňata / vrh B. Bílá, plavá, černá a bílá. Nabízím francouzského buldočka štěnátka s průkazem původu po rodičích šampionech. Jsou očkovaná I odčervená cipo. Prodám Francouzského buldočka EXKLUZIVNÍ Vrh MODRÝCH FRANCOUZSKÝCH BULDOČKŮNabízíme dva kluky a holku špičkové kvality, po výborných rodičích, stabilní povahy a šampionské krevní linie. Napište mi e mail: nebo Whatsapp +420775022702.

Průběh diskuze 13 názorů

Chovatelský servis samozřejmostí. Nadprstí: Krátká a při pohledu ze strany mírně šikmá. Tehdejší nejvýznamnější rakouští chovatelé francouzských buldočků, kterými byli kromě Hanse Pieseckera a Paula von Goldegg například také pan Johann Kosak, baron Egon von Ketschendorf a paní Anna Maria Sacher, usilovali o společnou návštěvu některé velké německé výstavy, aby mohli poměřit své síly s tamějšími chovateli. DKK 0/0 DLK 0/0 bohužel ho prodáváme z rodinných důvodů. Jméno: VLADIMÍR ŠKOPÍK. Pokud jste si mezi inzeráty nevybrali, využijte naši službu “hlídací pes”, která za Vás pohlídá všechny nové inzeráty s parametry, které požadujete. Francouzský buldoček Chovatelská stanice od Karolínskélípy. Částka mezi 50 000 Kč až 30 000 000 Kč. Chovatelská stanice Malé štěstí zadá nádhernou fenečku s průkazem původu, velmi malé velikosti. Afinity Blue Mini Sherak. O: Kery Kámoš Durabo celočerný, DKK 0/0 DLK 0/0, ZVV2, ZPO1, IPO3, BH, VPG A, ZPS, M: Eimi z Pegironu vlkošedá, 7JVQ 1/N, DKK 0/0 DLK 0/0, IPO3, ZVV2, ZVV3,SchA/VPG A, ZPS1, RH E, FPR3. Daruji mourovatou kočičku kočka domácí která se narodila 15. Francouzský buldoček bez PP prodám tři fenečky a dva pejsky do dobrých rukou. Odběr konec ledna 2012. 2017 se nám narodily štěńátka francouzského buldočka. Pokud trest následuje až po činu, bude pes příště dávat přednost kladům požitku před zápory trestu. Inzeráty nabízející skotskou klapouchou kočku zveřejňují chovatelské stanice nebo internetové bazary. Velmi kvalitní rodokmen, pouze prověřená pracovní česká a německá krev. Jsme zkušení chovatelé a snažíme se o odchov zdravých, vyrovnanýcgh a výborně social. Naši psy jsou zdraví a vyšetřovaní již několik generací. Vystavovatel souhlasí se zveřejněním své adresy v katalogu. Velice temperamentní vyrovnaný pes s velkou chutí do práce. Více info Jindra Pocnerová tel. Možnost nezávazné návštěvy. Společenský francouzský buldoček ocení také společnost jiných psů, se kterými si může hrát. Více na :721570846, 724368716,. Nový vrh: neplánovanýPlemena: Německý špic. Týká se to všech členských států Mezinárodní kynologické organizace. Matka Karma Connan Bohemia 5CX1/P, 2. 2015 19:56 Francouzský buldoček Středočeský kraj.